Rondom culturele hoofdstad Leeuwarden-Fryslân 2018 zijn verschillende ideeën ontstaan op Ameland. Vanuit verschillende Amelander muziekverenigingen waren ook al langer gedachten (of concrete aanleidingen) om iets speciaals te organiseren. Dit heeft geleid tot een
MUZIKAAL SPEKTAKEL op ZATERDAG 1 SEPTEMBER 2018

Muziekverenigingen, koren en actieve bandjes zullen overdag op verschillende locaties uitvoeringen geven. ’s Avonds zal er in de Ballumerbocht een gezamenlijke afsluiting plaats vinden.
Dat het(muzikale)verenigingsleven goed is vertegenwoordigd op Ameland, is alom bekend. Vooral in de zomermaanden vinden er veel optredens/concerten plaats waar de toeristen en inwoners van kunnen genieten. Tegelijkertijd zijn er ook zorgen. Een aantal verenigingen merkt dat het steeds lastiger wordt om jonge aanwas te krijgen.

Ook bij ZANGVERENIGING CRESCENDO vindt dit plaats en daarom vragen wij het volgende:
Heb jij zin om ons bij dit spektakel te gaan ondersteunen met je stem? Kom dan iedere maandag naar onze oefenavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Toel te Nes.
De eerste 2 maanden mag je het proberen….